Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 1 oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre, en morceaux
- 450 g d'eau
- 2 pincées de sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g de pommes de terre, coupées en morceaux (2-3 cm)
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 979.8 kJ / 234.2 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 35.9 g
- Tuk
- 9.4 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 112 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30min
Soupe poireau-pomme de terre
1 Std.
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25 Min
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1 Std.
Velouté de carottes
30min
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30min
Soupe de poireaux, crème fraîche aux herbes et œufs de saumon
35min
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50min
Purée mousseline
40min
Soupe à l'oignon gratinée
30min
Soupe de potimarron
35min
Soupe de pommes de terre et de poireaux au jambon sec, crème au citron
50min