Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di patate a pasta farinosa, tagliate nel senso della lunghezza in misura necessaria per poterle inserire nel foro dello spiralizzatore
- acqua per immergere le patate
-
1
cucchiaino di aglio in polvere
nebo 1 cucchiaino di cipolla in polvere - 1 cucchiaino di prezzemolo, essiccato
- ½ cucchiaino di paprica, affumicata, in grani
- ½ cucchiaino di sale più un po’ per condire
- olio vegetale per friggere
- 2 spicchi di aglio
- 5 g di prezzemolo fresco
- 150 g di yogurt
- 20 g di maionese
- 20 g di ketchup
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 619.7 kJ / 148.1 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 27.1 g
- Tuk
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 297.5 mg
Alternativní recepty
Purè di patate nature
55 min
Esperienza culinaria
2h
Treccia al burro a 6 capi
2h 35min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Panna cotta
6h 15 min
Risotto Cinque P
30min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1 Std. 30 Min
Cottura del riso
25 Min
Torta marmorizzata (vegana)
1 Std. 20 Min
Torta di mele con crumble (TM6)
2 Std. 30 Min
Mousse di prosciutto
10 Min
Purea di patate
45min