Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di patate a pasta farinosa, tagliate nel senso della lunghezza in misura necessaria per poterle inserire nel foro dello spiralizzatore
- acqua per immergere le patate
-
1
cucchiaino di aglio in polvere
nebo 1 cucchiaino di cipolla in polvere - 1 cucchiaino di prezzemolo, essiccato
- ½ cucchiaino di paprica, affumicata, in grani
- ½ cucchiaino di sale più un po’ per condire
- olio vegetale per friggere
- 2 spicchi di aglio
- 5 g di prezzemolo fresco
- 150 g di yogurt
- 20 g di maionese
- 20 g di ketchup
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 619.7 kJ / 148.1 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 27.1 g
- Tuk
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 297.5 mg
Alternativní recepty
Purea di patate
45 Min
Pane vodese con croce
13 godz. 30 min
Risotto alla milanese
30 Min
Asparagi con salsa tartara al quark
50 Min
Salsa all'aglio
10 Min
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Keine Bewertungen
Fonduta di formaggio
20 Min
Pizza margherita
2h 10min
Torta salata alle verdure (TM6)
25 Min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1h 30min
Vellutata di zucca e cocco
45 Min
Purè di patate nature
55 Min