Kompatibilní verze
Filetto di maiale in crosta di pancetta con burro aromatizzato
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Burro aromatizzato (v. consigli)
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di rosmarino fresco
- ½ scalogno
- 1 - 2 pomodori secchi, sott'olio, sgocciolati (25 g)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 50 g di burro, morbido, a pezzi
- ½ cucchiaino di paprica, affumicata, macinata
Filetto di maiale in crosta di pancetta
- 1850 g di acqua + q.b. per immergere il sacchetto
- 80 g di bacon a fette
- 1 di filetto di maiale, senza tendini (circa 250-300 g)
- ¼ di cucchiaino di sale all'aglio
- ⅛ di cucchiaino di pepe macinato
- 70 g di pesto
- acqua q.b. per immergere il sacchetto
- 1 cucchiaino raso di acido ascorbico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2970.5 kJ / 711.5 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa olandese (TM6)
15min
Salsa cocktail
5min
Pollo con asparagi e riso
45 min
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
Žádné hodnocení
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2 godz. 40 min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Tacchino con salsa ai mirtilli rossi
Žádné hodnocení
Stufato di maiale alla greca
Žádné hodnocení
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1h 10 min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1h 25 min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45 min