Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di pasta sfoglia pronta, (spessa circa 1-2 mm)
- 50 g di mozzarella
- 10 rametti di prezzemolo fresco, solo le foglie
- 30 g di olio di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 400 g di funghi, freschi, tagliati in quarti
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di vino Porto
- 100 g di formaggio, a fette (es. Gruviera, Gouda ecc...)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1243 kJ / 297 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 20.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verdure ripiene
1 godz. 20 min
Tortini alle verdure
55 min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Purè di patate
45 min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 godz. 30 min
Arancini di riso
3 godz. 5 min
Gulasch di vitello con funghi porcini
1 godz. 30 min
Cannelloni
1 godz. 20 min
Soufflé di spinaci e uova
35 min
Polpette di riso
Žádné hodnocení
Torta salata di spinaci
55 min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h