Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 15 g di burro
- 8 bacche di ginepro
- 1000 g di cavolo cappuccio fresco
- 600 g di lonza di maiale affumicata
- 1 pezzo di pancetta affumicata, (circa 300 g)
- 1500 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 100 g di fagiolini, essiccati, ammollati nell’acqua fredda per una notte
- 1 salsiccia Bernese (circa 300 g)
- 1 di stinco di maiale (circa 400 g), precotto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2277 kJ / 544 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cotechino e lenticchie
1h
Focaccia alle olive
2h 20min
Torta salata di spinaci e pomodorini
1h 45min
Crostata di formaggio Gruviera
Žádné hodnocení
Soffritto di cipolle e aglio (200 g)
20min
Besciamella
15 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 Min
Viennesi con glassa al cioccolato
50min
Lasagne di zucchine e merluzzo
1h
Frullato energetico
10 Min
Zuppa di carote secondo Moro
1h 45min