Zařízení & příslušenství
Pear twists on chocolate custard
Příprava 15min.
Celkový 30min.
6 portions
Suroviny
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces150 g
-
milk500 g
-
white sugar170 g
-
gluten free cornflour20 g
-
eggs2
-
pouring (whipping) cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
water250 g
-
cinnamon quill1
-
pear peeled, stem removed and trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
macadamia nuts50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
90.9 mg
Protein
9.1 g
Kalorie
2292.3 kJ /
547.9 kcal
Tuk
34.2 g
Vláknina
4.7 g
Nasycený tuk
17.2 g
Sacharidy
54.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Spiralize - Autumn/Winter
16 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min.
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1hod. 20min.
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min.
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min.
Sugar-free layered lamingtons
55min.
Chicken, spinach and leek risotto
30min.
Salt-free chicken stock paste
45min.
Braised Lamb Shanks
3hod. 35min.
Ghost meringues
12hod. 25min.
Meatloaf
1hod. 20min.
Shredded Lamb ragù
1hod. 25min.
Easy banana muffins
30min.