Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 200 g de farine d'épeautre claire
- 75 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 300 g de petits pois surgelés
- 1 gousse d'ail
- 3 œufs
-
150
g de mascarpone
nebo 150 g de ricotta - 50 g d'eau
- ½ bouquet de menthe poivrée (env. 10 g), effeuillée
- 1 pointe de couteau de noix de muscade, fraîchement moulue
- ½ - 1 de c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2330 kJ / 561 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alle cinque P
30 min
Soupe aux lentilles et aux haricots
40 min
Croûtes au fromage au four
35 min
Strudel de légumes et couscous avec sauce au jogourt
50 min
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30 min
Pain bis gratiné à la méditerranéenne
35 min
Poisson à l'ail et au citron
2u. 20min
Croissants au fromage
40 min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1 Std.
Soupe de patates douces et de tomates et croûtons au curry
40 min
Pain plissé margherita
3h 15 min
Saumon à l’orange et couscous au brocoli
25 min