Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 50 g de tomates séchées à l'huile, égouttées
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 4 pincées de poivre noir, moulu
- 650 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 200 g de quinoa (cuisson 20 minutes)
- 500 g de brocolis en petits bouquets, tronc pelé, coupé en deux dans la longueur, en tranches (1 cm)
- 250 g de champignons de Paris, frais, blancs ou bruns, coupés en quatre ou en six selon leur taille
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1752 kJ / 418 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Gratin de gnocchis au poireau
50 Min
Risotto à la courge
35 Min
Caponata de lentilles
1 Std.
Salade de chou-fleur-haricots rouges
10 Min
Chou-fleur et lentilles au curry
45 Min
Minipizzas sur une base chou-fleur-fromage
1 Std.
Salade d'orge tiède aux légumes-poulet
45 Min
Tartare de légumes
25 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 Min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 Min
One pot de riz à la tomate
30 Min