French onion pasta

4.1 16 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)
    150 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • brown onion cut into wedges (3-4 cm)
    500 g
  • unsalted butter
    30 g
  • fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
    3 - 4 sprig
  • Dijon mustard
    1 ½ tsp
  • white wine
    100 g
  • fresh Swiss brown mushrooms sliced
    250 g
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • liquid beef stock (see Tips)
    520 g
  • orecchiette pasta
    250 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • fresh parsley leaves to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 591.8 mg
Protein 24.2 g
Kalorie 2587.5 kJ / 618.4 kcal
Tuk 28.3 g
Vláknina 5.1 g
Nasycený tuk 12.7 g
Sacharidy 63.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...