Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)

Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)

3.6 29 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • button mushrooms
    400 g
  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    20 g
  • fresh silverbeet stalks removed and roughly chopped
    300 g
  • onion cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • dried oregano
    2 tsp
  • ricotta
    200 g
  • canned diced tomatoes no-added salt
    400 g
  • Vegetable stock paste salt free (see Tips)
    2 tsp
  • water
    60 g
  • fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves
    4
  • mozzarella grated
    50 g
  • fresh basil leaves only, to garnish

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 355 mg
Protein 17 g
Kalorie 1457.5 kJ / 347.5 kcal
Tuk 17.3 g
Vláknina 7.8 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 27.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...