Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)

4.0 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 400 g button mushrooms
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 300 g fresh silverbeet, stalks removed and roughly chopped
  • 1 onion, cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp dried oregano
  • 200 g ricotta
  • 400 g canned diced tomatoes, no-added salt
  • 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
  • 60 g water
  • 4 fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves
  • 50 g mozzarella, grated
  • fresh basil, leaves only, to garnish

Nutriční hodnoty
na 4 portions
Kalorie
5830 kJ / 1390 kcal
Protein
68 g
Sacharidy
110 g
Tuk
69 g
Nasycený tuk
28 g
Vláknina
31 g
Sodík
1420 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty