Creamy miso mushroom udon

Creamy miso mushroom udon

4.6 95 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • garlic cloves
    2
  • boiling water
    1500 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    40 g
  • fresh mixed mushrooms sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)
    400 g
  • dried udon noodles
    180 g
  • extra virgin olive oil plus extra to stir through
    20 g
  • sesame oil
    ½ tsp
  • unsalted butter cut into pieces
    80 g
  • spring onions/green onions thinly sliced, plus extra to garnish
    3
  • pouring (whipping) cream
    80 g
  • ground white pepper
    2 pinches
  • white miso paste
    40 g
  • shichimi togarashi seasoning to serve (see Tip)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 408.4 mg
Protein 11 g
Kalorie 2056.4 kJ / 491.5 kcal
Tuk 32.4 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 16.3 g
Sacharidy 41.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...