Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 1500 g boiling water
- 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
- 400 g fresh mixed mushrooms, sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)
- 180 g dried udon noodles
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to stir through
- ½ tsp sesame oil
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 3 spring onions/green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground white pepper
- 40 g white miso paste
- shichimi togarashi seasoning, to serve (see Tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2056.4 kJ / 491.5 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 41.5 g
- Tuk
- 32.4 g
- Nasycený tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 408.4 mg
Alternativní recepty
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 Min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40 min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Chicken laksa
30min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Chinese-style chicken
25min