Creamy miso mushroom udon

Creamy miso mushroom udon

4.5 65 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 45min
4 portions

Suroviny

  • garlic cloves
    2
  • boiling water
    1500 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    40 g
  • fresh mixed mushrooms sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)
    400 g
  • dried udon noodles
    180 g
  • extra virgin olive oil plus extra to stir through
    20 g
  • sesame oil
    ½ tsp
  • unsalted butter cut into pieces
    80 g
  • spring onions/green onions thinly sliced, plus extra to garnish
    3
  • pouring (whipping) cream
    80 g
  • ground white pepper
    2 pinches
  • white miso paste
    40 g
  • shichimi togarashi seasoning to serve (see Tip)

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 491.5 kcal / 2056.4 kJ
Protein 11 g
Tuk 32.4 g
Sacharidy 41.5 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 16.3 g
Sodík 408.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...