Zařízení & příslušenství
韓式涼拌小黃瓜
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
小黃瓜 去除頭尾400 - 500 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切段1
-
新鮮香菜葉5 克
-
蒜頭2
-
油30 克
-
韓國辣椒粉1 大匙
-
米醋1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
醬油2 大匙
-
鹽2 小撮
-
白芝麻
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
363.8 mg
Protein
2.1 g
Kalorie
419.7 kJ /
100.3 kcal
Tuk
7.9 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
6.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一起螺旋吧
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan