Spiralized Roasted Root Vegetables
TM6

Spiralized Roasted Root Vegetables

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • water, to fill bowl halfway
  • 8 oz turnips, peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
  • 6 oz rainbow carrots, large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
  • 8 oz golden beets, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 8 oz red beets, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 6 oz sweet potatoes, peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
  • 8 oz Yukon gold potatoes, peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
  • 3 garlic cloves
  • 2 oz shallot, halved
  • 2 oz unsalted butter, in pieces
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 1 tsp fresh thyme, leaves only

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
991 kJ / 236.9 kcal
Protein
3 g
Sacharidy
25.4 g
Tuk
14.3 g
Nasycený tuk
2 g
Vláknina
5 g
Sodík
386.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty