Spiralized Roasted Root Vegetables
TM6

Spiralized Roasted Root Vegetables

4.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • water to fill bowl halfway
  • 8 oz turnips peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
  • 6 oz rainbow carrots large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
  • 8 oz golden beets, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 8 oz red beets peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 6 oz sweet potatoes peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
  • 8 oz Yukon gold potatoes peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
  • 3 garlic cloves
  • 2 oz shallot halved
  • 2 oz unsalted butter in pieces
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 1 tsp fresh thyme leaves only

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
236.9 kcal / 991 kJ
Protein
3 g
Tuk
14.3 g
Sacharidy
25.4 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
2 g
Sodík
386.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty