Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 7 oz red onions, cut into wedges (¼ in.)
- 1 ½ oz red wine vinegar
- 5 - 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- ½ garlic clove
- 1 ½ oz freshly squeezed lemon juice
- ¾ tsp salt, to taste, divided
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 10 ½ oz water
- 17 ½ oz fresh raw medium shrimp, peeled, deveined
- 2 lemons, 1 sliced, 1 cut into wedges, to garnish
- 7 oz fennel bulb, thinly sliced, plus fronds, to garnish
- 14 oz cherry tomatoes, halved
- 2 oz baby arugula
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 986 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Southwest Quinoa
40min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Caprese Egg White Omelet
20min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min