Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Stuffed Chicken Breasts
- 1 bunch fresh epazote, leaves only (approx. 0.5 oz)
- 7 oz Oaxaca cheese, cut into pieces
- 7 oz Manchego cheese, cut into pieces
- 6 chicken breasts, skinless, boneless, butterflied and thinly pounded
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 7 oz zucchini, trimmed, cut into sticks
Peanut Pipián Sauce
- 19 ½ oz tomatillos, husk removed, washed and quartered
- 2 serrano chilies, destemmed
- 3 oz white onion, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 5 ½ oz unsalted dry-roasted peanuts
- 1 oz toasted sesame seeds
- 1 oz cilantro leaves
- 1 oz parsley leaves
- 1 oz fresh epazote leaves
- 14 oz water
- ½ oz vegetable oil
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2734 kJ / 651 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beef Tostadas
1 godz. 10 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Red Mole Chicken Enchiladas
1h
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min
Turkey Chili
45 min
Layered Mexican Dip
25 min
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Chicken Enfrijoladas
50 min