Entrecôte et risotto aux champignons
TM6

Entrecôte et risotto aux champignons

3.7 (3 hodnocení)

Suroviny

  • huile d'olive, pour le panier de la friteuse à air
  • 2 entrecôtes de bœuf
  • 20 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
  • 30 g d'échalote
  • 30 g de beurre doux
  • 125 g de champignons bruns, frais
  • 160 g de riz spécial risotto (par exemple Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes de cuisson
  • 30 g de vin blanc sec
  • 410 g d'eau
  • ½ cube de bouillon
  • ½ c. à café de sel

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
5866.2 kJ / 1402.1 kcal
Protein
75.4 g
Sacharidy
69.4 g
Tuk
90.3 g
Nasycený tuk
40.8 g
Vláknina
0.9 g
Sodík
914.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty