Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- huile d'olive, pour le panier de la friteuse à air
- 2 entrecôtes de bœuf
- 20 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 30 g d'échalote
- 30 g de beurre doux
- 125 g de champignons bruns, frais
- 160 g de riz spécial risotto (par exemple Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes de cuisson
- 30 g de vin blanc sec
- 410 g d'eau
- ½ cube de bouillon
- ½ c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5866.2 kJ / 1402.1 kcal
- Protein
- 75.4 g
- Sacharidy
- 69.4 g
- Tuk
- 90.3 g
- Nasycený tuk
- 40.8 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 914.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arancini champignons-mozzarella
3h 10min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1 Std.
Ragoût de veau à l'asturienne
2 godz. 45 min
Riz zembrocal
55 min
Fettuccine tricolores à la norma
1 Std.
Mijoté de veau au miel de lavande
1 Std. 45 Min
Bœuf en croûte feuilletée
1h 15 min
Mie goreng 🌶️🌶️
30min
Roulés de poireau farcis au poulet
55 min
Poulet façon bourguignon
35 min
Parmentier de canard, oignons et curry
1 Std.
Tajine d'agneau aux pruneaux
1 Std. 5 Min