Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- huile d'olive, pour le panier de la friteuse à air
- 2 entrecôtes de bœuf
- 20 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 30 g d'échalote
- 30 g de beurre doux
- 125 g de champignons bruns, frais
- 160 g de riz spécial risotto (par exemple Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes de cuisson
- 30 g de vin blanc sec
- 410 g d'eau
- ½ cube de bouillon
- ½ c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5866.2 kJ / 1402.1 kcal
- Protein
- 75.4 g
- Sacharidy
- 69.4 g
- Tuk
- 90.3 g
- Nasycený tuk
- 40.8 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 914.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cabillaud vapeur sauce crevettes et tagliatelle de courgette
50 Min
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30 Min
Cabillaud au chorizo
35 Min
Côtes de veau à la provençale
30 Min
Pâtes fraîches véganes
Keine Bewertungen
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Œufs de caille et avocat au four avec écrasé de tomates et d'avocat
30 Min
Tartare de daurade à la vanille
1h 10min
Tagliolini au cabillaud et au combava
25 Min
Tajine de bœuf aux courgettes, aux olives et aux amandes
1h 35min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 Std. 30 Min
Croque-monsieur au saumon
2 Std. 15 Min