Entrecôte et risotto aux champignons

Entrecôte et risotto aux champignons

3.7 10 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
2 portions

Suroviny

  • huile d'olive pour le panier de la friteuse à air
  • 2 entrecôtes de bœuf
  • 20 g de parmesan en morceaux (3 cm)
  • 30 g d'échalote
  • 30 g de beurre doux
  • 125 g de champignons bruns, frais
  • 160 g de riz spécial risotto (par exemple Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes de cuisson
  • 30 g de vin blanc sec
  • 410 g d'eau
  • ½ cube de bouillon
  • ½ c. à café de sel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 914.6 mg
Protein 75.4 g
Kalorie 5866.2 kJ / 1402.1 kcal
Tuk 90.3 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 40.8 g
Sacharidy 69.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...