
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les fettuccine
- 400 g de farine de blé
- 4 œufs
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
La sauce au gorgonzola
- 40 g de noix décortiquées
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre en morceaux
- 150 g de gorgonzola coupé en morceaux
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- eau salée pour la cuisson des pâtes
- basilic frais ciselé, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 900.4 kcal / 3767 kJ
- Protein
- 27.1 g
- Tuk
- 51.5 g
- Sacharidy
- 82.1 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Sodík
- 517.1 mg
Alternativní recepty
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1hod.
Risotto aux champignons
30min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1hod.
Pâtes au pesto blanc
40min
Ravioli aux agrumes et à la menthe, confit de tomates cerise
1hod. 40min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55min
Tarte au saint-nectaire
50min
Lasagne chèvre et courgette
1hod.
Soupe vichyssoise
40min
Risotto sain à la tomate et au parmesan
30min
Mac and cheese
35min
Pâtes au gorgonzola
40min