Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les fettuccine
- 400 g de farine de blé
- 4 œufs
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
La sauce au gorgonzola
- 40 g de noix décortiquées
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, en morceaux
- 150 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- basilic frais, ciselé, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3767 kJ / 900.4 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Sacharidy
- 82.1 g
- Tuk
- 51.5 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 517.1 mg
Alternativní recepty
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1 Std. 20 Min
Gratin de ravioli
1 Std. 40 Min
Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta
25 min
Pâtes au pesto blanc
40 Min
Vichyssoise avec des pâtes
35min
Tartine à la feta, aux tomates confites et courgettes rôties
30 min
Pain à l'ail, au cheddar et au chorizo
1 Std. 30 Min
Gratin de pâtes au chèvre
40 Min
Pâtes au gorgonzola
40 Min
Mac and cheese
35min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55min