Zařízení & příslušenství
Pomalu vařené hrušky na červeném víně
Příprava 15min.
Celkový 5hod.
4 porce
Suroviny
-
750 gramů červeného vína
-
100 gramů vody100 gramů portského vína
-
250 gramů vody
-
350 gramů cukru
-
2 skořice, celé
-
2 badyány
-
pomerančová kůra 2 kousky (1 cm x 3-4 cm)
-
4 hrušky (každá cca 180 gramů), oloupané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
17.6 mg
Protein
1.2 g
Kalorie
2725.7 kJ /
651.5 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
6.5 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
125.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Máslo s medvědím česnekem
Žádné hodnocení
Ovocný talíř s medovo-citrónovým dresinkem (TM6)
Žádné hodnocení
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Žádné hodnocení
Vanilkovo-avokádová zmrzlina
12hod.
Čokoládová pěna se slaným karamelem
45min.
Bao buns houstičky s trhaným vepřovým a BBQ omáčkou
2hod. 10min.
Kuře s rajčatovo-cibulovou omáčkou
1hod. 35min.
Bulky v páře s chorizem
2hod.
Mojito
5min.
Domácí salko ze sušeného mléka
35min.
Špagety Carbonara (TM7)
35min.
Risottata s kuřecím masem a houbami
40min.