Zařízení & příslušenství
Pomalu vařené hrušky na červeném víně
Příprava 15min.
Celkový 5hod.
4 porce
Suroviny
-
750 gramů červeného vína
-
100 gramů vody100 gramů portského vína
-
250 gramů vody
-
350 gramů cukru
-
2 skořice, celé
-
2 badyány
-
pomerančová kůra 2 kousky (1 cm x 3-4 cm)
-
4 hrušky (každá cca 180 gramů), oloupané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
17.6 mg
Protein
1.2 g
Kalorie
2725.7 kJ /
651.5 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
6.5 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
125.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Ciabatta s olivami a tymiánem
16hod. 40min.
Citrónový japonský cheesecake
1hod. 45min.
Kuřecí chilli salát s citrusy
25min.
Pikantní kořeněná granola
1hod. 35min.
Krém z bílé čokolády s mangovou omáčkou
2hod. 40min.
Směs na proteinový chléb
10min.
Čokoládový sorbet se sladkým mátovým pestem
4hod. 20min.
Milkshake s čokoládovým brownies
35min.
Cookies s makadamovými ořechy a bílou čokoládou
45min.
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Oplatkové košíčky na zmrzlinu
Žádné hodnocení
Limetkovo-zázvorová limonáda
1hod. 10min.