Zařízení & příslušenství
Pomalu vařené hrušky na červeném víně
Příprava 15min
Celkový 5hod.
4 porce
Suroviny
-
červeného vína750 gramů
-
portského vína100 gramů
-
vody250 gramů
-
cukru350 gramů
-
skořice, celé2
-
badyány2
-
pomerančová kůra 2 kousky (1 cm x 3-4 cm)
-
hrušky (každá cca 180 gramů), oloupané4
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
651.5 kcal /
2725.7 kJ
Protein
1.2 g
Tuk
0.4 g
Sacharidy
125.6 g
Vláknina
6.5 g
Nasycený tuk
0 g
Sodík
17.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Pojďme se stát šéfkuchaři
22 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
2hod. 30min
1hod. 10min
10hod. 20min
8hod. 35min
3hod.
Žádné hodnocení
6hod. 30min
35min
10min
40min
2hod.
2hod. 30min