Pomalu vařené hrušky na červeném víně

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 5hod.
4 porce

Suroviny

  • 750 gramů červeného vína
  • 100 gramů portského vína
    100 gramů vody
  • 250 gramů vody
  • 350 gramů cukru
  • 2 skořice, celé
  • 2 badyány
  • pomerančová kůra 2 kousky (1 cm x 3-4 cm)
  • 4 hrušky (každá cca 180 gramů), oloupané

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 17.6 mg
Protein 1.2 g
Kalorie 2725.7 kJ / 651.5 kcal
Tuk 0.4 g
Vláknina 6.5 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 125.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...