Pomalu vařené hrušky na červeném víně

Žádné hodnocení
Příprava 15min
Celkový 5hod.
4 porce

Suroviny

  • červeného vína
    750 gramů
  • portského vína
    100 gramů
    100 gramů vody
  • vody
    250 gramů
  • cukru
    350 gramů
  • skořice, celé
    2
  • badyány
    2
  • pomerančová kůra 2 kousky (1 cm x 3-4 cm)
  • hrušky (každá cca 180 gramů), oloupané
    4

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 651.5 kcal / 2725.7 kJ
Protein 1.2 g
Tuk 0.4 g
Sacharidy 125.6 g
Vláknina 6.5 g
Nasycený tuk 0 g
Sodík 17.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...

Zobrazit vše