Zařízení & příslušenství
Pomalu vařené hrušky na červeném víně
Příprava 15min.
Celkový 5hod.
4 porce
Suroviny
-
750 gramů červeného vína
-
100 gramů vody100 gramů portského vína
-
250 gramů vody
-
350 gramů cukru
-
2 skořice, celé
-
2 badyány
-
pomerančová kůra 2 kousky (1 cm x 3-4 cm)
-
4 hrušky (každá cca 180 gramů), oloupané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
17.6 mg
Protein
1.2 g
Kalorie
2725.7 kJ /
651.5 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
6.5 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
125.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Avokádovo-okurkový salát Green Goddess
20min.
Bernské rösti
40min.
Pisco sour (citrónový koktejl)
10min.
Celozrnný pita chléb
1hod. 35min.
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Žádné hodnocení
Vanilková omáčka (crème anglaise)
15min.
Sýrová směs s chřestem a cuketou
Žádné hodnocení
Klasický bratwurst
3hod. 30min.
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Žádné hodnocení
Pomerančové hrudky s mákem
2hod. 20min.
Bulky v páře s chorizem
2hod.
Tiramisu
5hod. 20min.