Zařízení & příslušenství
Pomalu vařené hrušky na červeném víně
Příprava 15min.
Celkový 5hod.
4 porce
Suroviny
-
750 gramů červeného vína
-
100 gramů vody100 gramů portského vína
-
250 gramů vody
-
350 gramů cukru
-
2 skořice, celé
-
2 badyány
-
pomerančová kůra 2 kousky (1 cm x 3-4 cm)
-
4 hrušky (každá cca 180 gramů), oloupané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
17.6 mg
Protein
1.2 g
Kalorie
2725.7 kJ /
651.5 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
6.5 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
125.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Obrácený koláč s ananasem a kandovanými třešněmi
Žádné hodnocení
Středomořský Green Goddess salát
40min.
Těstovinová polévka s kuřecími balíčky plněnými chřestem a mortadelou
Žádné hodnocení
Srnčí hřbet s brusinkami, houbovými knedlíky a dýní
Žádné hodnocení
Chobotnice „à lagareiro“
1hod. 30min.
Losos v mandlové krustě s citrónovými tagliatelle a chřestem
35min.
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Žádné hodnocení
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
1hod. 50min.
Korejská smažená křidélka
3hod. 10min.
Rassolnik (polévka z nakládaných okurek)
1hod. 20min.
Hrušky v červeném víně
3hod. 20min.
Masarykovo vánoční cukroví
3hod.