Pizza Napolitana

5.0 2 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 9hod.
2 porciones

Suroviny

  • 450 g de agua
  • 3 g de levadura fresca
  • 40 g de harina de trigo
  • 320 g de harina manitoba
  • 8 g de sal
  • 30 g de jugo de limón amarillo
  • harina de manitoba para enharinar
  • 200 - 220 g de jitomate triturado en lata
  • 200 g de mozzarella de búfala bien escurrido, cortado en rodajas
  • de aceite de oliva extra virgen al gusto
  • de hojas de albahaca fresca para adornar

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porción

Protein 42.4 g
Kalorie 4109.9 kJ / 982.3 kcal
Tuk 24.6 g
Vláknina 6.6 g
Nasycený tuk 13.6 g
Sacharidy 145.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...