Pan sin gluten

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 3hod. 20min.
635 gramos

Suroviny

Harina de arroz
  • 600 g de arroz de grano largo
    600 g de arroz basmati
Harina de soya
  • 600 g de frijol de soya
Pan
  • 400 g de agua
  • 10 g de levadura fresca sin gluten
  • 15 g de psyllium
  • 50 g de harina de maíz
  • 1 cdita de sal
  • agua para espolvorear

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 380.7 mg
Protein 17.8 g
Kalorie 2056.3 kJ / 491.5 kcal
Tuk 5.6 g
Vláknina 8.6 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sacharidy 92.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...