Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mousse de salmón
- 150 g de cebolla, cortada en dos
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 10 g de gelatina sin sabor en polvo
- 60 g de agua
- 700 g de salmón fresco sin piel ni espinas, cortado en trozos de 2 cm
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta
- 100 g de vino blanco
- 100 g de mayonesa
- 100 g de crema de leche
Salsa y montaje
- 1 cucharada de ciboulette fresco picado
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 100 g de crema de leche
- 150 g de yogur natural
- 10 g de jugo de limón recién exprimido
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta
- Nutriční hodnoty
- na 1600 g
- Kalorie
- 15035 kJ / 3591 kcal
- Protein
- 166.2 g
- Sacharidy
- 32.9 g
- Tuk
- 294.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cazuela de pollo con papas
40 min
Sofrito chileno
20 min
Carbonada
1 Std. 15 Min
Pisco sour
10min
Paté de palta
4h 25min
Ensalada de kanikama y rabanitos
25min
Filete con salsa de alcaparras
3h 25min
Yuquitas con huancaína
45 min
Mousse de maracuyá
2 Std. 10 Min
Crema de zapallito italiano
50min
Crumble de manzanas
1h 30min
Chardonnay sour
10min