Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol), por ejemplo, semillas de girasol, pepitas de calabaza, semillas de lino
- 40 g de semillas de chía
- 400 g de agua
- 300 g de harina de trigo sarraceno
- 12 g de polvo para hornear
- 1 cdita sal
- 60 g de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 823.7 kJ / 196.9 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 24.1 g
- Tuk
- 10.1 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 333 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan alto en proteínas
9 Std.
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Chapati sin gluten
30 min
Mijo al curry con pollo TM6
35 min
Cookies de avellanas y almendras
30 min
Base para pay sin gluten
15 Min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min
Harina sin gluten para todo uso
5 Min
Pan nube de palta
45 min
Pan de semillas rico en proteínas
9 Std.
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50 min
Pan 100% trigo sarraceno
2h