Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di farina manitoba
- 150 g di pecorino Romano grattugiato
- 100 g di Parmigiano Reggiano
- 20 g di lievito di birra fresco
- 100 g di acqua
- 5 g di zucchero
- 6 uova
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 2 g di pepe nero in polvere (la punta di coltello)
- 50 g di strutto in pezzetti
- 100 g di Emmental a bastoncini (10x1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1556 kJ / 372 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Ciambellone alla frutta secca
55 min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Torta al testo
1h
Strozzapreti pasticciati
1h 40min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Maritozzo romano
11 godz.
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Ciaramicola
1h
Tozzetti
1h 30min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Maritozzi
11 godz.
Ciambelline al vino rosso
1h