Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di farina manitoba
- 150 g di pecorino Romano grattugiato
- 100 g di Parmigiano Reggiano
- 20 g di lievito di birra fresco
- 100 g di acqua
- 5 g di zucchero
- 6 uova
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 2 g di pepe nero in polvere (la punta di coltello)
- 50 g di strutto in pezzetti
- 100 g di Emmental a bastoncini (10x1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1556 kJ / 372 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Crescia sfogliata urbinate
1h 30min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Torcolo di San Costanzo
5h 30 min
Maritozzo romano
11 godz.
Ciaramicola
1h
Torta al testo
1h
Tozzetti
1h 30min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Ciambelline al vino rosso
1h
Maritozzi
11 godz.