Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 150 g di biscotti secchi, tipo digestive a pezzi
- 120 g di burro a pezzi
Crema
- 80 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 250 g di mascarpone
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 50 g di latte
- 6 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti
- 150 g di confettura o marmellata a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bicchierini ai 3 cioccolati
4 godz. 30 min
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1 godz. 45 min
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4 godz. 35 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 godz. 20 min
Bignè menta e cioccolato
4 Std.
Cheesecake in vasetto
4 Std.
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5 Std.
Cheesecake cotta alle fragole
1h 30min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Cheesecake marmorizzata
8h 30min
Cheesecake ai lamponi
3h 20min