Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzoccheri
- 150 g di formaggio di montagna grigionese
- 200 g di grano saraceno
- 150 g di farina
- 150 g di latte
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale, e 1 cucchiaio per l'acqua di cottura
- 3000 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio di colza
- 150 g di patate, a pasta gialla densa, in Würfeln (1 cm)
Verdure
- 80 g di cipolle, halbiert
- 150 g di cavolo verza, in Stücken (3 cm)
- 6 foglioline di salvia fresca
- 80 g di pancetta, in Stücken (3 cm)
- 50 g di burro
- ¼ di cucchiaino di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 100 g di foglie di spinaci fresche
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3643 kJ / 871 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 50 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla milanese
30 Min
Zuppa d'orzo grigionese
55 Min
Spätzle al formaggio
1 Std. 10 Min
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Purea di mele per la dispensa
Žádné hodnocení
Knöpfli
50 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Knöpfli
50 Min
Burro alle erbe
5 Min
Pane all'aglio
15 Min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 min
Salsa di pomodoro per tutti i giorni
30 Min