Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzoccheri
- 150 g di formaggio di montagna grigionese
- 200 g di grano saraceno
- 150 g di farina
- 150 g di latte
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale, e 1 cucchiaio per l'acqua di cottura
- 3000 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio di colza
- 150 g di patate, a pasta gialla densa, in Würfeln (1 cm)
Verdure
- 80 g di cipolle, halbiert
- 150 g di cavolo verza, in Stücken (3 cm)
- 6 foglioline di salvia fresca
- 80 g di pancetta, in Stücken (3 cm)
- 50 g di burro
- ¼ di cucchiaino di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 100 g di foglie di spinaci fresche
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3643 kJ / 871 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 50 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa french dressing
20min
Polenta ticinese
45min
Biscotti al vin brûlé
2 Std. 40 Min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Manzo alla Stroganoff
45min
Polenta
1h
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Crostata ai lamponi
1h
Trote con riso alle verdure
45min
Purea di mele per la dispensa
Žádné hodnocení
Riso casimiro
45min