
Zařízení & příslušenství
Lamb with Rosemary Potatoes
Příprava 15min
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
leg of lamb semi-boneless28 oz
-
fresh rosemary4 - 5 sprigs
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper divided1 tsp
-
water divided38 oz
-
Yukon gold potatoes small or cut in quarters28 oz
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only1 oz
-
ground smoked paprika½ tsp
-
honey½ oz
-
olive oil1 oz
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
655.5 kcal /
2742.6 kJ
Protein
41.1 g
Tuk
36.4 g
Sacharidy
40.2 g
Vláknina
5.8 g
Nasycený tuk
13.5 g
Sodík
1010.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Air-Fry Sensor
9 recepty/-ů
USA
USA