Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 - 80 oz beef tenderloin (4-5 lb)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 6 tbsp Dijon mustard
- 4 oz Parmesan cheese
- 3 ½ oz white wine
- 5 sprigs thyme, fresh
- 10 oz heavy whipping cream
- 2 oz unsalted butter
- 2 oz horseradish sauce, jarred
- fresh rosemary, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2377 kJ / 568 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 668 mg
Alternativní recepty
Shrimp Scampi
40 Min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Peach Glazed Ham
1h 15min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Shrimp Sauté
25 min
Garlic Shrimp
35min