Zařízení & příslušenství
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Příprava 10min.
Celkový 55min.
10 portions
Suroviny
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
668 mg
Protein
54 g
Kalorie
2377 kJ /
568 kcal
Tuk
36 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
17 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Roasted Pork Loin (Betty)
1 Std. 35 Min
Shrimp Scampi
40 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Caesar Salad
30 Min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 Std. 20 Min
Shrimp and Grits
1 Std. 50 Min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 Min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 Min
Ham and Cream Cheese Spread
10 Min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Thanksgiving Gravy
20 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min