Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
TM6 TM5

Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce

4.9 (21 hodnocení)

Suroviny

  • 65 - 80 oz beef tenderloin (4-5 lb)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 2 tbsp vegetable oil
  • 6 tbsp Dijon mustard
  • 4 oz Parmesan cheese
  • 3 ½ oz white wine
  • 5 sprigs thyme, fresh
  • 10 oz heavy whipping cream
  • 2 oz unsalted butter
  • 2 oz horseradish sauce, jarred
  • fresh rosemary, to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2377 kJ / 568 kcal
Protein
54 g
Sacharidy
4 g
Tuk
36 g
Nasycený tuk
17 g
Vláknina
1 g
Sodík
668 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty