
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 - 80 oz beef tenderloin (4-5 lb)
- salt to season
- ground black pepper to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 6 tbsp Dijon mustard
- 4 oz Parmesan cheese
- 3 ½ oz white wine
- 5 sprigs thyme, fresh
- 10 oz heavy whipping cream
- 2 oz unsalted butter
- 2 oz horseradish sauce, jarred
- fresh rosemary to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 568 kcal / 2377 kJ
- Protein
- 54 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Sodík
- 668 mg
Alternativní recepty
Chicken Enchiladas
40min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Raspberry Vinaigrette
10min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55hod.
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13hod. 20min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Baked Crab Dip
15min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1hod. 25min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min