Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 - 80 oz beef tenderloin (4-5 lb)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 6 tbsp Dijon mustard
- 4 oz Parmesan cheese
- 3 ½ oz white wine
- 5 sprigs thyme, fresh
- 10 oz heavy whipping cream
- 2 oz unsalted butter
- 2 oz horseradish sauce, jarred
- fresh rosemary, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2377 kJ / 568 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 668 mg
Alternativní recepty
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Chicken Avocado Gorditas
1 Std.
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30 Min
Steaks with Mushroom Risotto
40 Min
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6 Std. 10 Min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20 Min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 Std.
Baked Crab Dip
15 Min
Beef Barbacoa
2 Std.
Carnitas
50 Min
Turkey Chili
45 Min
Tortilla Soup
25 Min