![Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/806C2439-46D7-4467-8493-BC1783A4CC5D/Derivates/1065a4ef-e5af-4e5f-9ed9-df0e079ac06b.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 - 80 oz beef tenderloin (4-5 lb)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 6 tbsp Dijon mustard
- 4 oz Parmesan cheese
- 3 ½ oz white wine
- 5 sprigs thyme, fresh
- 10 oz heavy whipping cream
- 2 oz unsalted butter
- 2 oz horseradish sauce, jarred
- fresh rosemary, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2377 kJ / 568 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 668 mg
Alternativní recepty
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Chicken Marsala
40min
Pork Gyros with Tzatziki
15 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28h 20 min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1 godz. 45 min
Tex-Mex Turkey Soup
50min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Shrimp Sauté
25 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min