當歸猴頭菇

當歸猴頭菇

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 4hod.
4 人份

Suroviny

處理猴頭菇
  • 猴頭菇 (乾燥重量),需泡水約3小時,每20分鐘將猴頭菇擠乾換水,剝成小塊,(詳見要訣)
    50 克
  • 1000 克
  • 冰水
當歸猴頭菇
  • 當歸 ( 1 片)
    2 ½ 克
  • 紅耆 ( 1 片)
    1
  • 桂枝 ( 1 片)
    1
  • 去籽紅棗
    4 顆
  • 米酒
    2 大匙
  • 15 克
  • 切片
    5 克
  • 新鮮杏鮑菇 切厚片
    70 克
  • 1000 克
  • 玉米筍
    100 克
  • 高麗菜 手剝成塊
    200 克
  • ¾ 茶匙

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 300.6 mg
Protein 1.4 g
Kalorie 568.8 kJ / 136 kcal
Tuk 6.5 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sacharidy 18.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...