Zařízení & příslušenství
泰式酸辣炒菇
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
水80 克
-
新鮮綜合菇類 切片,或剝成一口大小300 克
-
蒜頭5 克
-
薑 切塊5 克
-
紅蔥頭20 克
-
油15 克
-
新鮮紅辣椒 切圈1
-
魚露10 克
-
蠔油10 克
-
糖½ 茶匙
-
九層塔
-
檸檬汁10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
1084.8 mg
Protein
11.8 g
Kalorie
1068.2 kJ /
255.3 kcal
Tuk
16.2 g
Vláknina
4.6 g
Nasycený tuk
2.5 g
Sacharidy
23.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
秋冬山珍
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan