泰式酸辣炒菇

泰式酸辣炒菇

3.7 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 80 克
  • 新鮮綜合菇類 切片,或剝成一口大小
    300 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 切塊
    5 克
  • 紅蔥頭
    20 克
  • 15 克
  • 新鮮紅辣椒 切圈
    1
  • 魚露
    10 克
  • 蠔油
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 九層塔
  • 檸檬汁
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 1084.8 mg
Protein 11.8 g
Kalorie 1068.2 kJ / 255.3 kcal
Tuk 16.2 g
Vláknina 4.6 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 23.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...