Zařízení & příslušenství
日式叉燒
Příprava 40min.
Celkový 3hod.
1 完整食譜
Suroviny
-
豬五花肉 整塊,去皮,約15 公分寬1000 克
-
醬油240 克
-
清酒240 克
-
糖125 克
-
水480 克
-
薑15 克
-
蒜頭5 克
-
蔥30 克
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Sodík
13536.1 mg
Protein
114.8 g
Kalorie
25696.5 kJ /
6141.6 kcal
Tuk
531.6 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
193.3 g
Sacharidy
155.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
通向世界的窗口
30 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan