日式叉燒

Žádné hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 3hod.
1 完整食譜

Suroviny

  • 豬五花肉 整塊,去皮,約15 公分寬
    1000 克
  • 醬油
    240 克
  • 清酒
    240 克
  • 125 克
  • 480 克
  • 15 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 30 克

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 完整食譜

Sodík 13536.1 mg
Protein 114.8 g
Kalorie 25696.5 kJ / 6141.6 kcal
Tuk 531.6 g
Vláknina 3.1 g
Nasycený tuk 193.3 g
Sacharidy 155.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...