香魚甘露煮

5.0 1 rating
Příprava 30min.
Celkový 15hod.
6 人份

Suroviny

  • 香魚 含頭尾不超過18 公分,利用剪刀剪掉魚鰭
    4 - 6 隻
  • 1000 克
  • 用刀身拍後打結
    100 克
  • 80 克
  • 清酒
    200 克
  • 醬油
    150 克

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1425.9 mg
Protein 15 g
Kalorie 768 kJ / 183.6 kcal
Tuk 1.9 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 0.4 g
Sacharidy 17.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše