Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- water, to fill bowl
- 570 g potato, waxy, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the blade width (see Tip)
- 115 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 170 g Gruyère cheese, cut into pieces
- 85 g onion, cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 85 g butter, unsalted, cut into pieces,
- 85 g all purpose white flour
- 425 g whole milk
- 1 tsp thyme, fresh, leaves only
- 1 tsp salt
- 1 tsp white pepper, ground
- 30 g butter, unsalted, to grease
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2141.9 kJ / 511.9 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 33.8 g
- Tuk
- 32.6 g
- Nasycený tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 898.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stout Beer Ice Cream Float
10 Std. 45 Min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3h 10min
Chilli Lime Steamed Corn
25min
Poppy Seed Snails
2 godz. 30 min
Tequila Sour (Metric)
10min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1h 10min
Pasta with fennel and tomato sauce
40min
Ribollita
50min
Pasta e fagioli
26 godz.
Pasta Fagioli Soup
40min
Neapolitan pizza
1h 30min