Zařízení & příslušenství
培根花椰菜烘蛋
Příprava 10min.
Celkový 45min.
12 塊
Suroviny
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
橄欖油 不含抹油用25 克
-
培根丁130 克
-
綠花椰菜,切小朵100 - 120 克
-
鹽1 小撮
-
鮮奶油200 克
-
蛋4 顆
-
黑胡椒粉 依個人口味調整1 - 2 小撮
-
起司絲50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 塊
Sodík
130.2 mg
Protein
5.4 g
Kalorie
603.2 kJ /
144.2 kcal
Tuk
12.3 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
4.7 g
Sacharidy
3.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
信賴手工自製
33 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan