培根花椰菜烘蛋

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
12 塊

Suroviny

  • 紅蘿蔔 切塊
    100 克
  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 橄欖油 不含抹油用
    25 克
  • 培根丁
    130 克
  • 綠花椰菜,切小朵
    100 - 120 克
  • 1 小撮
  • 鮮奶油
    200 克
  • 4 顆
  • 黑胡椒粉 依個人口味調整
    1 - 2 小撮
  • 起司絲
    50 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 塊

Sodík 130.2 mg
Protein 5.4 g
Kalorie 603.2 kJ / 144.2 kcal
Tuk 12.3 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 4.7 g
Sacharidy 3.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...