手卷壽司

5.0 1 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
10 個

Suroviny

醋飯
  • 米醋
    50 克
  • 15 克
  • 2 茶匙
  • 1000 克
  • 白米 短梗米
    300 克
手卷壽司
  • 海苔 ( 20 x 10 公分)
    10 張
  • 蝦子 熟,去殼,從中剖半
    20
    100 克 新鮮鮪魚, ,生鮪魚,切小條
  • 綜合蔬菜 切條,(如: 紅蘿蔔、小黃瓜、酪梨等)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 塊

Sodík 54.8 mg
Protein 5 g
Kalorie 542.1 kJ / 129.7 kcal
Tuk 1.1 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 0.2 g
Sacharidy 24.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...