
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oz Gruyère cheese
- 64 oz vegetable broth
- 10 ½ oz yellow cornmeal, medium grind or coarse grind (see Tip)
- 2 oz heavy whipping cream
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 4 oz shallots halved
- 1 garlic clove
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp dried chili flakes to taste
-
16
oz baby portobello mushrooms quartered
nebo 16 oz cremini mushrooms quartered - 1 tbsp balsamic vinegar
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 oz unsalted butter cut into pieces
- 8 oz goat cheese crumbled
- 2 - 3 oz baby arugula to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 557 kcal / 2330 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 51 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Sodík
- 1331 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1hod. 20min
Sausage Stuffed Kabocha
2hod. 45min
Mushroom Risotto
30min
Kabocha Sage Risotto
40min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2hod. 45min
Smoky Black Bean Soup
35min
Root Vegetable Soufflé
1hod. 25min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Risotto with Broccolini
35min
Risotto with Spinach and Peas
30min
French Onion Soup
1hod. 10min