Rosemary Polenta with Mushrooms
TM6 TM5

Rosemary Polenta with Mushrooms

3.9 (15 hodnocení)

Suroviny

  • 2 oz Gruyère cheese
  • 64 oz vegetable broth
  • 10 ½ oz yellow cornmeal, medium grind, or coarse grind (see Tip)
  • 2 oz heavy whipping cream
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 4 oz shallots, halved
  • 1 garlic clove
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • ¼ tsp dried chili flakes, to taste
  • 16 oz baby portobello mushrooms, quartered
    nebo 16 oz cremini mushrooms, quartered
  • 1 tbsp balsamic vinegar
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 oz unsalted butter, cut into pieces
  • 2 - 3 oz baby arugula, to serve
  • 8 oz goat cheese, crumbled

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2330 kJ / 557 kcal
Protein
17 g
Sacharidy
51 g
Tuk
32 g
Nasycený tuk
18 g
Vláknina
4 g
Sodík
1331 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty