
Zařízení & příslušenství
Rosemary Polenta with Mushrooms
Příprava 10min
Celkový 1hod. 40min
6 portions
Suroviny
-
Gruyère cheese2 oz
-
vegetable broth64 oz
-
yellow cornmeal, medium grind or coarse grind (see Tip)10 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
fresh rosemary, leaves only2 sprigs
-
shallots halved4 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
dried chili flakes to taste¼ tsp
-
baby portobello mushrooms quartered16 oz
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
goat cheese crumbled8 oz
-
baby arugula to serve2 - 3 oz
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
557 kcal /
2330 kJ
Protein
17 g
Tuk
32 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
18 g
Sodík
1331 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Taste of Time
10 recepty/-ů
USA
USA