![Rosemary Polenta with Mushrooms Rosemary Polenta with Mushrooms](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BA8175C7-6AF0-4A57-86A0-888563D6C608/Derivates/7201c518-9526-4119-a24c-b3ceaf603c2a.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oz Gruyère cheese
- 64 oz vegetable broth
- 10 ½ oz yellow cornmeal, medium grind, or coarse grind (see Tip)
- 2 oz heavy whipping cream
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 4 oz shallots, halved
- 1 garlic clove
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp dried chili flakes, to taste
-
16
oz baby portobello mushrooms, quartered
nebo 16 oz cremini mushrooms, quartered - 1 tbsp balsamic vinegar
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 - 3 oz baby arugula, to serve
- 8 oz goat cheese, crumbled
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2330 kJ / 557 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1331 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creamy Tomato Soup
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Apple Sauce
20 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Kabocha Sage Risotto
40 Min
Risotto with Broccolini
35 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Basil Pesto
10min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min