Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 vivaneau rouge, vidé et nettoyé entier, (environ 18 oz), (voir Conseil)
- 70 c. à thé bombée d'huile d'olive vierge extra plus un supplément pour badigeonner
- de sel pour l'assaisonnement
- de poivre noir moulu pour l'assaisonnement
- 30 g de gingembre frais en tranches (½ in.)
- 1 de piment rouge frais épépiné
- 3 gousses d'ail
- 2 échalotes, coupées en deux
- 15 g de feuilles de persil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2698.1 kJ / 644.9 kcal
- Protein
- 56.5 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 38.4 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 184.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Antonio Bachour: Gâteau aux amandes, framboises et chocolat blanc (métrique)
14h 30min
Julius à l'orange
5min
Torte aux amandes et au chocolat Deuxième bol
45min
Mousse au beurre d'arachides et bananes
35min
Bâtonnets glacés aux fraises et à la crème
8 godz. 15 min
Trempette S'mores
Žádné hodnocení
Antonio Bachour: Bagatelle Red Velvet aux framboises (métrique)
2h 55min
Galettes aux Fruits (Paul) Métrique
1 Std. 25 Min
Margarita aux agrumes
10min
Riz Rouge Tex-Mex
1h
Pain au levain aux olives
Žádné hodnocení
Crème glacée à la mangue
2u. 20min