Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 vivaneau rouge, vidé et nettoyé entier, (environ 18 oz), (voir Conseil)
- 70 c. à thé bombée d'huile d'olive vierge extra plus un supplément pour badigeonner
- de sel pour l'assaisonnement
- de poivre noir moulu pour l'assaisonnement
- 30 g de gingembre frais en tranches (½ in.)
- 1 de piment rouge frais épépiné
- 3 gousses d'ail
- 2 échalotes, coupées en deux
- 15 g de feuilles de persil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2698.1 kJ / 644.9 kcal
- Protein
- 56.5 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 38.4 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 184.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petits pains mollets
2 Std. 15 Min
Tiramisu aux baies et au limoncello
Žádné hodnocení
Gâteau à l'orange
1h 25min
Biscuits à la menthe et aux pépites de chocolat
Žádné hodnocení
Pain banique
45min
Pain au levain aux olives
Žádné hodnocení
Bol repas arc-en-ciel
1h 15min
Muffins aux bleuets avec glaçage citronné
50 Min
Tarte à la crème aux bananes avec croûte en gaufrette (Métrique)
1h 35min
Jus détox pour la peau
10p
Pain Bannock
45min
Beurre de culture
12h 15min