Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cebola média, cortada ao meio
- 2 dentes de alho
- 1 talo de salsão, cortado em pedaços
- 5 g gengibre fresco
- 10 g azeite de oliva extra virgem
- 600 g abóbora cabotiá, cortada em cubos médios, com casca, polpa e sementes
- 850 g água
- 1 c. chá de sal
- 2 pitadas de noz-moscada em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 448.8 kJ / 107.3 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 20.7 g
- Tuk
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 612 mg
Alternativní recepty
Ponche do terror
Žádné hodnocení
Pão doce de banana com passas sem glúten
Žádné hodnocení
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1 Std.
Sopa de legumes
45 Min
Molho oriental
Žádné hodnocení
Suflê de chocolate branco com calda de frutas vermelhas
40 Min
Mousse de limão fit
2 Std. 10 Min
Super Bowl Tropical
5 Min
Pão delícia
1 Std. 50 Min
Creme de milho verde
25 Min
Curry indiano de legumes
50 Min
Abóbora com risoto
1 Std. 5 Min