Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cebola, cortada ao meio
- 2 dentes de alho
- 1 talo de salsão, cortado em pedaços
- 5 g gengibre fresco
- 10 g azeite de oliva extra virgem
- 600 g abóbora cabotiá, cortada em cubos médios, com casca, polpa e sementes
- 850 g água
- 1 c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta do reino em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 407.9 kJ / 97.5 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1780.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta cremosa
50min
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1 Std.
Pão recheado com abobrinha e tomate seco
Brak ocen
Bacalhau gratinado com molho de queijos
1 Std. 15 Min
Galinhada
1 Std. 30 Min
Arroz com pinhão
Brak ocen
Creme de inhame e ervilha
40min
Sopa de frango e milho verde e Terrinas de brócolis
1 Std. 25 Min
Sopa marroquina apimentada de lentilhas
40min
Sorvete de fruta
5 Min
Sorbet de frutas
5 Min
Sopa cremosa de abobrinha
25 Min