Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno al mango
- 100 g di mango maturo a pezzi
- 20 g di zucchero
- 10 g di succo di passion fruit
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 150 g di latte
- 1 uovo
- 10 g di zucchero vanigliato
- 15 g di amido di mais (maizena)
Base croccante
- 100 g di mandorle
- 50 g di zucchero
- 2 albumi
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di chiodi di garofano in polvere
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
Mousse al cocco
- 4 g di gelatina in fogli
- 100 g di zucchero
- 100 g di scaglie di cocco al naturale
- 60 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di bevanda a base di cocco
- 1 cucchiaio di zucchero vanigliato
- 150 g di formaggio fresco spalmabile
- 150 g di mascarpone
- 200 g di panna (30-40% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1914.3 kJ / 457.5 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 33.6 g
- Tuk
- 33.6 g
- Nasycený tuk
- 19.6 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 153.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortino di cioccolato con cuore morbido (senza glutine)
2 godz. 30 min
Pannacotta leggera alle fragole e basilico
3ωρ. 10 λεπτ.
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1h 25min
Tortine in vasetto
1u.
Galette des rois con frutta candita
18h
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 godz.
Crostata ai 3 cioccolati (senza glutine) di Damiano Carrara
4h
Coppa fredda di crema e fragole
2h 45min
Uova alla triestina
30 min
Brownies (senza glutine)
35min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1 godz. 30 min
Panna cotta al caffè
4 godz. 20 min