
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g di latte
- 80 g di zucchero (vedere consigli)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 80 g di burro freddo, a pezzi
- 2 uova medie
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 60 g di uvetta sultanina
- 40 g di frutta candita mista
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
-
1
albume
nebo 2 cucchiai di latte - 20 g di granella di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 284.4 kcal / 1190 kJ
- Protein
- 6.7 g
- Tuk
- 7.3 g
- Sacharidy
- 48.1 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Sodík
- 34.5 mg
Alternativní recepty
Yogurt allo skyr
12hod.
Pastiera salata
2hod.
Grissini intrecciati alla paprika
2hod. 30min
Oliebollen (frittelle olandesi)
1hod. 45min
Focaccia al latte
6hod. 30min
Bussolà alla vicentina
1hod.
Michetta (TM6)
6hod. 30min
Torta morbida yogurt, ananas e cocco
1hod.
Pane all'acqua
4hod.
Liquore alla liquirizia
432hod.
Tortino con il cuore morbido al lampone
3hod. 30min
Focaccia
6hod.