
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan in Stücken
- 30 g Gruyère Käse in Stücken
- 20 g Kresse abgeschnitten
- 40 g Zwiebel halbiert
- 6 Eier
- 20 g Butter weich
- Sonnenblumenöl zum Einfetten
- 75 g gekochter Schinken, gewürfelt
- 500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 172 kcal / 719 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 337 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Couscoussalat mit Feta, Minze und Granatapfel-Vinaigrette
30min
Trends
2hod. 10min
Gemüse-Sauerkraut-Salat (mit Gemüsestyler)
20min
Gemüsetarte mit Halloumi
1hod. 10min
Apfeltarte
1hod.
Menü: Brokkolisalat und Käseaufstrich zu Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
1hod.
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Frittata aus dem Egg poacher
35min
Lauwarme Schokoladen-Küchlein aus dem Eier-Pochierer
50min
Eisalat mit Räucherforelle
20min
Pochierte Eier aus dem Egg poacher
15min
Pochierte Eier aus dem Eier-Pochierer
15min