Hörnliauflauf

4.3 181 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 Portionen

Suroviny

  • Gruyère in Stücken (3 cm)
    150 g
  • Butter
    1 EL
  • Wasser
    1200 g
  • Salz
    2 ½ TL
  • Hörnli
    250 g
  • Schinkenwürfeli
    200 g
  • Erbsli, tiefgekühlt
    150 g
  • Lauch längs halbiert, in Streifen (8 mm)
    150 g
  • Tomatenpurée
    30 g
  • Vollrahm
    150 g
  • Milch
    150 g
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen
  • Paprikapulver
    ½ TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    1 Prise

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 32.5 g
Kalorie 2944.2 kJ / 703.7 kcal
Tuk 35.7 g
Sacharidy 63.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...