Velouté de carcasses et têtes de crevettes roses

Velouté de carcasses et têtes de crevettes roses

4.4 14 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • 150 g de têtes et carcasses de crevettes roses (300 g de crevettes env.)
  • 40 g d'oignon coupé en deux
  • 10 g de gousses d'ail
  • 15 g d'huile d'olive
  • 400 g de pulpe de tomate
  • 1 boîte de conserve d'eau
  • 1 c. à soupe de pastis
  • 1 c. à café bombée de fumet de poisson
  • 100 g de crème fraîche 20% m.g.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 376.2 mg
Protein 10.3 g
Kalorie 841.4 kJ / 201.1 kcal
Tuk 13.9 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 6.5 g
Sacharidy 8.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...