Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine de petit épeautre, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 7450 kJ / 1760 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 322 g
- Tuk
- 35 g
Alternativní recepty
Pain de campagne
3 godz. 45 min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain cocotte seigle et épautre
2 godz. 40 min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Baguette au sarrasin
15 godz. 25 min
Pain au levain
17 Std.
Pain à la farine d'épeautre
3h
Tourte auvergnate au seigle
4h 45min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain noir aux graines
2 Std. 45 Min
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Pain aux céréales, abricots et figues
2h 15 min