Sendvič s frittatou, kozím sýrem a čatním z červené cibule

Žádné hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 15min
4 porce

Suroviny

  • olivového oleje
    45 gramů
  • červené cibule na klínky
    500 gramů
  • hnědého cukru
    200 gramů
  • soli
    1 ¾ čajové lžičky
  • červeného vinného octa
    200 gramů
  • žampiónů na tenké plátky
    100 gramů
  • baby špenátu nahrubo nasekaného
    50 gramů
  • vejce
    4
  • mléka
    30 gramů
  • čerstvé pažitky jemně nasekané
    5 gramů
  • mleté papriky
    ½ čajové lžičky
  • čerstvého kozího sýra na kousky
    60 gramů
  • vody
    500 gramů
  • másla na smažení
    2 - 3 polévkové lžíce
  • stroužek česneku na tenké plátky
    1
  • bageta na 4 kusy a vodorovně rozpůlená
    1
  • slaniny
    8 plátků
  • čerstvého sýra
    4 polévkové lžíce
  • baby špenát na ozdobu
  • rajčete
    4 plátky

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 1044 kcal / 4367.9 kJ
Protein 29.4 g
Tuk 56.7 g
Sacharidy 104.7 g
Vláknina 4.8 g
Nasycený tuk 21 g
Sodík 2092.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...