Sendvič s frittatou, kozím sýrem a čatním z červené cibule

5.0 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porce

Suroviny

  • 45 gramů olivového oleje
  • 500 gramů červené cibule na klínky
  • 200 gramů hnědého cukru
  • 1 ¾ čajové lžičky soli
  • 200 gramů červeného vinného octa
  • 100 gramů žampiónů na tenké plátky
  • 50 gramů baby špenátu nahrubo nasekaného
  • 4 vejce
  • 30 gramů mléka
  • 5 gramů čerstvé pažitky jemně nasekané
  • ½ čajové lžičky mleté papriky
  • 60 gramů čerstvého kozího sýra na kousky
  • 500 gramů vody
  • 2 - 3 polévkové lžíce másla na smažení
  • 1 stroužek česneku na tenké plátky
  • 1 bageta na 4 kusy a vodorovně rozpůlená
  • 8 plátků slaniny
  • 4 polévkové lžíce čerstvého sýra
  • baby špenát na ozdobu
  • 4 plátky rajčete

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 2092.1 mg
Protein 29.4 g
Kalorie 4367.9 kJ / 1044 kcal
Tuk 56.7 g
Vláknina 4.8 g
Nasycený tuk 21 g
Sacharidy 104.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...