Zařízení & příslušenství
Sendvič s frittatou, kozím sýrem a čatním z červené cibule
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
45 gramů olivového oleje
-
500 gramů červené cibule na klínky
-
200 gramů hnědého cukru
-
1 ¾ čajové lžičky soli
-
200 gramů červeného vinného octa
-
100 gramů žampiónů na tenké plátky
-
50 gramů baby špenátu nahrubo nasekaného
-
4 vejce
-
30 gramů mléka
-
5 gramů čerstvé pažitky jemně nasekané
-
½ čajové lžičky mleté papriky
-
60 gramů čerstvého kozího sýra na kousky
-
500 gramů vody
-
2 - 3 polévkové lžíce másla na smažení
-
1 stroužek česneku na tenké plátky
-
1 bageta na 4 kusy a vodorovně rozpůlená
-
8 plátků slaniny
-
4 polévkové lžíce čerstvého sýra
-
baby špenát na ozdobu
-
4 plátky rajčete
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
2092.1 mg
Protein
29.4 g
Kalorie
4367.9 kJ /
1044 kcal
Tuk
56.7 g
Vláknina
4.8 g
Nasycený tuk
21 g
Sacharidy
104.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Guacamole
5min.
Domácí salko ze sušeného mléka
35min.
Středomořský Green Goddess salát
40min.
Pico de Gallo
5min.
Sendvič s falafelem, cherry rajčaty, baba ganoush a bramborami
6hod.
Lososový sendvič s avokádem a mrkvovými hranolky v těstíčku
4hod.
Špenátové knedlíky na rajčatovém ragú
1hod.
Celozrnné tacos s trhaným vepřovým v pivní omáčce
Žádné hodnocení
Risottata s lososem a houbami
45min.
Risottata mafaldine s krémovou houbovo-rajčatovou omáčkou
30min.
Krémová pasta risottata s dýní, scamorzou a pecorinem
45min.
Salmorejo
10min.