Zařízení & příslušenství
Sendvič s frittatou, kozím sýrem a čatním z červené cibule
Příprava 20min
Celkový 1hod. 15min
4 porce
Suroviny
-
olivového oleje45 gramů
-
červené cibule na klínky500 gramů
-
hnědého cukru200 gramů
-
soli1 ¾ čajové lžičky
-
červeného vinného octa200 gramů
-
žampiónů na tenké plátky100 gramů
-
baby špenátu nahrubo nasekaného50 gramů
-
vejce4
-
mléka30 gramů
-
čerstvé pažitky jemně nasekané5 gramů
-
mleté papriky½ čajové lžičky
-
čerstvého kozího sýra na kousky60 gramů
-
vody500 gramů
-
másla na smažení2 - 3 polévkové lžíce
-
stroužek česneku na tenké plátky1
-
bageta na 4 kusy a vodorovně rozpůlená1
-
slaniny8 plátků
-
čerstvého sýra4 polévkové lžíce
-
baby špenát na ozdobu
-
rajčete4 plátky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
1044 kcal /
4367.9 kJ
Protein
29.4 g
Tuk
56.7 g
Sacharidy
104.7 g
Vláknina
4.8 g
Nasycený tuk
21 g
Sodík
2092.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Roční období
34 recept
Česká republika
Česká republika