Soupe de base en purée

Soupe de base en purée

4.7 3 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 portion

Suroviny

  • 15 - 30 g d'huile d'olive
  • 170 - 200 g légumes variés à poêler (par ex. oignons, échalotes, poireaux), coupés en morceaux (¾ in.)
  • 700 - 750 g légumes variés (par exemple, courgettes, carottes, citrouille, patates douces, céleri-rave, panais, pois verts), coupés en morceaux si nécessaire
  • 750 - 795 g d'eau
  • 1 c. à thé bouillon de légumes en pâte
    1 cube de bouillon de légumes
  • 1 c. à thé de sel selon le goût

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 717.9 mg
Protein 4 g
Kalorie 449.7 kJ / 107.5 kcal
Tuk 4.2 g
Vláknina 4.6 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sacharidy 14.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...