Zařízení & příslušenství
鮭魚蘑菇飯
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭 切薄片1 粒
-
甜椒 (任一種類) 切塊,(約1-2 公分)150 - 180 克
-
橄欖油20 克
-
新鮮蘑菇 一切四100 克
-
罐裝切碎番茄100 克
-
魚高湯塊(溶於0.5升的水)1
-
紅椒粉 (volitelně)1 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
胡椒粉½ 茶匙
-
水400 克
-
短梗米200 克
-
新鮮鮭魚片、去皮 切塊 (2-3 公分)250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
637.7 mg
Protein
21.5 g
Kalorie
1963.2 kJ /
470 kcal
Tuk
15.2 g
Vláknina
11.1 g
Nasycený tuk
3.4 g
Sacharidy
68.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
慶祝你的獨一無二
26 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
起司辣炒年糕
35min.
蝦仁咖哩炒飯
1hod. 10min.
韓式皇家炒年糕
45min.
整顆蕃茄飯
45min.
素高麗菜飯
1hod.
蕃茄蔬菜通心粉
45min.
咖哩叻沙麵
55min.
櫻花蝦炒飯
1hod.
味噌菠菜義大利麵(TM6 & TM5)
45min.
奶油鮭魚細扁麵
Žádné hodnocení
番茄肉醬義大利麵
Žádné hodnocení
白酒蛤蜊義大利麵
Žádné hodnocení