金棗、油豆腐山茼蒿沙拉

金棗、油豆腐山茼蒿沙拉

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 15min.
2 人份

Suroviny

  • 市售滷油豆腐 2 小方塊,(詳見要訣)
    140 克
  • 金棗 對半切,去籽
    45 克
  • 60 克
  • 10 克
  • 米醋
    15 克
  • 醬油
    10 克
  • 白芝麻油
    15 克
  • ¼ 茶匙
  • 山茼蒿
    200 克
  • 金棗 切片,去籽
    2 - 3 顆
  • 核桃
    2 - 3 顆

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 558.6 mg
Protein 32 g
Kalorie 2340.6 kJ / 559.4 kcal
Tuk 40.1 g
Vláknina 11.9 g
Nasycený tuk 5.5 g
Sacharidy 28.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...