
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 克 市售滷油豆腐 ,2 小方塊,(詳見要訣)
- 45 克 金棗 ,對半切,去籽
- 60 克 水
- 10 克 糖
- 15 克 米醋
- 10 克 醬油
- 15 克 白芝麻油
- ¼ 茶匙 鹽
- 200 克 山茼蒿
- 2 - 3 顆 金棗 ,切片,去籽
- 2 - 3 顆 核桃
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 559.4 kcal / 2340.6 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 40.1 g
- Sacharidy
- 28.9 g
- Vláknina
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Sodík
- 558.6 mg