Zařízení & příslušenství
金棗、油豆腐山茼蒿沙拉
Příprava 10min.
Celkový 15min.
2 人份
Suroviny
-
市售滷油豆腐 2 小方塊,(詳見要訣)140 克
-
金棗 對半切,去籽45 克
-
水60 克
-
糖10 克
-
米醋15 克
-
醬油10 克
-
白芝麻油15 克
-
鹽¼ 茶匙
-
山茼蒿200 克
-
金棗 切片,去籽2 - 3 顆
-
核桃2 - 3 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
558.6 mg
Protein
32 g
Kalorie
2340.6 kJ /
559.4 kcal
Tuk
40.1 g
Vláknina
11.9 g
Nasycený tuk
5.5 g
Sacharidy
28.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
愛的餐桌
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan