Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pâte feuilletée maison
- 5 œufs
- 120 g de champignons de Paris frais, coupés en morceaux
- 440 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 30 g de crème liquide, 35% m.g.
- 10 g de beurre demi-sel
-
120
g d'escalope de poulet, détaillée en fines lamelles
nebo 120 g d'escalope de dinde, détaillée en fines lamelles - 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2566 kJ / 617 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 27.8 g
- Tuk
- 46 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Œuf mollet, purée de petits pois et sabayon au riesling (Zone 6)
1h 30min
Œufs cocotte à la florentine
50 min
Œufs mimosa, salade de fenouil à la pomme
45 min
Saumon gravlax
60h 30 min
Œufs mollets en robe de noix
30 min
Œufs décorés
45 min
Dessert : pomme d'amour
6h
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 min
Filet de merlu de ligne de Saint-Jean-de-Luz, espuma de cèpes du Médoc - Nicolas Masse
1h 10 min
Œuf poché sauce meurette
1h
Œufs mollets à la dijonnaise
25 min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h