
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- 1 côte de bœuf (1200 g)
- 3 échalotes coupées en deux
- 25 g de beurre en morceaux
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 3 c. à soupe de vinaigre de cidre
- du poivre moulu
- 150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de moutarde
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 439 kcal / 1829 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 3 g
Alternativní recepty
Mélange pour marinade de viande
5min
Sauce cocktail
10min
Sauce au poivre
25min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1hod. 15min
Sauce barbecue
20min
Rillettes de porc au cidre
2hod.
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1hod. 50min
Vinaigrette au cidre et échalotes
5min
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1hod.
Sauce cocktail
10min
Sauce tartare
10min
Sauce bordelaise
45min