Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- du sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 côte de bœuf (1200 g)
- 3 échalotes, coupées en deux
- 25 g de beurre
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 3 c. à soupe de vinaigre de cidre
- du poivre moulu
- 150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de moutarde
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1829 kJ / 439 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Sauce moutarde à l'aneth
25min
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Sauce cocktail
10min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2 godz. 30 min
Sauce cocktail
10min
Sauce au piment doux
10min
Escalope de veau à la normande
1h
Porc Orloff sauce moutarde et petits légumes
2 godz. 35 min
Sauce tartare
10min
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2 godz. 30 min
Sauce bordelaise
45 Min
Sauce mayonnaise
10min