Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- du sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 côte de bœuf (1200 g)
- 3 échalotes, coupées en deux
- 25 g de beurre
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 3 c. à soupe de vinaigre de cidre
- du poivre moulu
- 150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de moutarde
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1829 kJ / 439 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Sauce bordelaise
45min
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2h 30 min
Sauce crémeuse aux herbes
10 min
Sauce cocktail
10 min
Sauce soubise
30min
Sauce choron
20 min
Œufs farcis
30min
Sauce périgourdine
35 Min
Sauce cocktail
10 min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1h 50 min
Œufs mimosas à la sardine
35 Min
Sauce mayonnaise
10 min